Mooie golfopbrengst voor High Five Foundation!

09 juni 2017

Dordrecht – Voor de 28e keer organiseerde gisteren het Crayestein Benefiet Pro Am een bedrijventoernooi waar er onder begeleiding van een golfprofessional een ronde golf werd gespeeld. Elk jaar zijn de opbrengsten bestemd voor een goed doel. Dit jaar gaat maar liefst €3000,- naar de High Five Foundation.

Met deze gift kan de High Five Foundation met alle kids van de voedselbank Dordrecht naar Disney on Ice. Oprichtster Judith Holster en communicatieadviseur Henk Donkervoort namen de cheque in ontvangst. Donkervoort heeft het belang van de High Five Foundation nogmaals benadrukt. Hij bedankte de golfclub en de 74 aanwezigen. “Het is zo mooi om die kinderen een dag onbezorgd te zien genieten”, aldus Donkervoort.

————————————————————————————————————————————–

Stichting High Five Foundation is er voor kinderen van 4 t/m 18 jaar in Dordrecht van wie de ouders zijn aangesloten bij de Voedselbank. Je schoen zetten, cadeautjes onder de boom of een dagje uit is voor de meeste kinderen heel gewoon. Voor de doelgroep van de High Five Foundation helaas niet. Dagelijks overheerst het financiële aspect waardoor er geen ruimte is voor een dagje pretpark of het krijgen van een cadeautje.

Daarom organiseert de High Five Foundation vijf grote projecten per jaar zodat ook deze kinderen even onbezorgd kunnen genieten.