High Five gaat de samenwerking met Rotterdamse Sporticonen verder uitbreiden!

De stichting uit Dordrecht zet zich in voor kinderen wiens ouders niet in staat zijn om hun zoon of dochters zaken te bieden die voor andere gezinnen vaak heel gewoon zijn.

High Five debuteerde op de zevende Coen Moulijn Memorial Cup met twee teams, die volgens initiatiefneemster Judith Holster een geweldige dag beleefden op de complexen van FC IJsselmonde en Overmaas. High Five speelde in een tenue van Klupp Sportswear door een geste van Pim Blokland. Door een spontane actie werd ook de spelersbus van FC Dordrecht beschikbaar gesteld. Compleet met medaille keerden de twee teams volgens Holster tevreden huiswaarts.

“Ik geloof niet dat we veel wedstrijden hebben gewonnen, maar het was een topdag. Wat een plezier hebben we met elkaar beleefd. Het was geweldig. Volgend jaar doen we als High Five natuurlijk weer mee aan de Coen Moulijn Memorial Cup. En we gaan kijken of we met kinderen ook naar andere evenementen van Rotterdamse Sporticonen toe kunnen komen. De Robert Doornbos Grand Prix is voor kinderen helemaal geweldig, dus daar komen we komen 14 oktober graag naar toe,” aldus Holster.