AMBASSADEURS VAN HFF

De High Five Foundation presenteert u graag onze ambassadeurs.
Zij zetten zich dagelijks actief in om de projecten van de High Five Foundation onder de aandacht te brengen.

Danny Makkelie – ambassadeur

Scheidsrechter betaald voetbal

De High Five Foundation is voor mij een warmhartige organisatie met allemaal hardwerkende vrijwilligers die zich met passie en liefde inzetten voor kinderen van wie de ouders zijn aangesloten bij de voedselbank. Als je ziet hoe blij en dankbaar de kinderen reageren, dan geeft dat bijzonder veel voldoening. Wat mij vooral aanspreekt is dat 100% van de giften ten goede komt aan de kinderen die daardoor onbezorgd kunnen genieten en een onvergetelijke dag doormaken.

Henk Donkervoort – ambassadeur

Eigenaar Donkervoort Communicatie

Ik ben sinds september 2018 ambassadeur van de High Five Foundation nadat ik van dichtbij geconfronteerd werd met het werk dat deze club mensen verricht voor kinderen wiens ouders afhankelijk zijn van de voedselbank.

Plichtsgetrouw, nauwgezet en met liefde worden 5 fantastische evenementen per jaar voor die doelgroep georganiseerd.

Professioneel worden bronnen aangeboord om kenbaar te maken dat deze club ook geld nodig heeft en een actieve aanwezigheid op de activiteiten waar geld wordt ‘ opgehaald’ voor dit goed doel getuigt ook nog eens van betrokkenheid. De participatie van en bij de talrijke vrijwilligers is indrukwekkend.

Ik ben er trots op ambassadeur te zijn van de High Five Foundation!

Karin Lambrechts – ambassadeur

Voormalig wethouder Beter Voor Dordt

Vorig jaar mocht ik als wethouder de vrijwilligersprijs uitreiken aan de high five foundation. Ik had al wel van de organisatie gehoord maar vanaf dat moment leerde ik de mensen erachter beter kennen. Met name Judith maakte me enthousiast!

Ik heb zelf drie kinderen en weet hoe zij ervan genieten om een dagje uit te gaan en ook om lekker te shoppen. Precies de dingen die niet kunnen als je ouders elk dubbeltje om moeten draaien. Ik moest ook niet lang nadenken toen ik werd gevraagd om ambassadrice te worden: JA was mijn antwoord!

Ik zag op 22 september 2018 waar o.a. het geld van mijn afscheidsreceptie naar toe ging: shoppen voor een winteroutfit, film kijken en lekker eten. Geweldig om al die blije gezichtjes te zien op de rode loper! Mooi om deel uit te maken van een geweldig team van vrijwilligers die fantastisch werk doen!

Hopelijk kunnen we met uw steun nog vele kinderen in onze stad een gezellig dag bezorgen. Ze verdienen het!

Pim Blokland – ambassadeur

Oprichter Rotterdamse Sporticonen 

Kinderen een leuke dag bezorgen, geeft het leven extra glans. Om die reden ben ik één van de in 2017 founders en bestuursleden van Rotterdamse Sporticonen geworden. Een stichting met ANBI-status die negentien gratis evenementen organiseert met de naam van grote Rotterdamse sporters. In 2018 deed er een team van de High Five Foundation aan de Coen Moulijn Memorial Cup. Ik heb toen een extra steentje bij kunnen dragen door het team van de stichting in het nieuw te steken via mijn kledingmerk Klupp Sportswear.

Een gesprek is vaak voldoende om overtuigd te raken van de passie en gedrevenheid van mensen. Dat het bestuur van de High Five Foundation vroeg om ook ambassadeur te worden, was eigenlijk niet de bedoeling. Maar tegen iemand als Judith Holster zeg je geen ‘nee’. Hopelijk ben ik voor de stichting en haar doelen en vooral voor de kinderen van gezinnen die zijn aangewezen op de Voedselbank af en toe een meerwaarde. Niet in naam, maar vooral in doen. Hun leven af en toe extra glans geven.